fbpx Skip to content

Bootje huren in Friesland?

Huur een bootje in Friesland, wij hebben motorboten, sloepen en zeilboten voor een vakantie of dagje weg.

Klassiek bootje huren in Friesland?

Hieronder zie je al onze karakteristieke bootjes. We hebben vijf vakantieboten met motor, drie dagjesboten met motor en een zeilboot. De vakantieboten hebben minimaal twee vaste slaapplaatsen en zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je gemakkelijk een tentje meenemen en deze naast de boot opzetten. Op de boten mogen honden tegen een meerprijs. Je hebt geen vaarbewijs nodig!

Huur een klassieke boot in Friesland

Wanneer je een boot wilt huren, nemen wij de tijd om je op weg te helpen. Daarnaast hebben we een aantal speciale Varen met Sil routes voor je klaar liggen. We hebben een route door de elfsteden van Friesland, een korte route door stad en natuur en routes door Nationaal Park Lauwersmeer.

Wil je graag met Varen met Sil in contact komen? Kijk op onze contactpagina voor onze contactgegevens. Je kunt ook altijd mailen naar info@varenmetsil.nl

logo zonder tekst

Contact

Postadres: Brokmui 37 9101EW Dokkum
Haven: Kwelderweg 1 Kollum
0611702578
Varen met Sil
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
David gm
David gm
09:46 06 Sep 21
10 dagen wezen varen en overnachten op de boot. Wij hebben met 2 kinderen de Elfstedentocht gedaan. Prima geregeld, snelle communicatie bij vragen tijdens het varen want dat doe je niet elke dag. Ik ga zeker nog een keer varen en dan weer via Sil, dan gaan we een andere route nemen, echt onwijs gaaf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader