fbpx Skip to content

Lees meer over het Varen met Sil team!

Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Het Team

Het Varen met Sil team is opgebouwd rond Sil en bestaat vooral uit vrienden en familie.

Met Varen met Sil zorgen wij voor unieke en betaalbare vaarvakanties of dagjes weg op het Friese water voor gezinnen of stelletjes. Dit doen we door het aanbieden van verschillende soorten boten die elk hun eigen karakter en uitstraling hebben. Zo hebben we twee kleine bootjes voor mensen die een dagje weg willen of weinig vaarervaring hebben en vier  grotere boten voor langere periodes.  

Wij willen onze gasten uitstekende service leveren en zorgen er daarom voor dat ze voorbereid op vakantie gaan. Onze boten zijn voorzien van alle gemakken en er zijn speciale handleidingen aan boord. 

 

Werken aan Lobke
sil en us jacht
Sil op MTS Avery

Sil

Sil is sinds 2018 zelfstandige in de binnenvaart. Hij vaart op binnenvaartschepen als schipper of stuurman. Dit doet hij meestal twee weken per maand. Het afgelopen jaar heeft hij veel tussen Amsterdam en Groningen gevaren met diesel of benzine. Vanaf begin 2021 vaart hij op een nieuw schip, deze vaart veel tussen Amsterdam en Antwerpen. In de twee weken die hij per maand thuis is, zit hij nooit stil. Hij is een gezelligheidsmens en spendeert graag tijd met vrienden, familie en daarnaast onderneemt hij graag.

In juni 2019 was hij toe aan vakantie. Hij wilde op vaarvakantie maar nergens kon hij een leuke, betaalbare boot vinden. Alles was volgeboekt. Hij kreeg het idee om een eigen boot te kopen en deze te gaan verhuren. Hij heeft het idee onderzocht en doorgezet. Eind 2019 lagen Lobke en de Strandjutter, twee bijzondere bootjes met karakter, in jachthaven Lunegat in Dokkumer Nieuwe Zijlen. In begin 2020 werd de vloot uitgebreid met Ús Jacht. En later dat jaar kwamen daar Samar, Mare, Moanne en Jort bij.

Op welke schepen vaart Sil?

logo zonder tekst

Contact

Postadres: Brokmui 37 9101EW Dokkum
Haven: Kwelderweg 1 Kollum
0611702578
Varen met Sil
5.0
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
David gm
David gm
09:46 06 Sep 21
10 dagen wezen varen en overnachten op de boot. Wij hebben met 2 kinderen de Elfstedentocht gedaan. Prima geregeld, snelle communicatie bij vragen tijdens het varen want dat doe je niet elke dag. Ik ga zeker nog een keer varen en dan weer via Sil, dan gaan we een andere route nemen, echt onwijs gaaf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader