fbpx Skip to content

Sind Sie neugierig darauf, wie andere ihre Erfahrungen mit Varen met Sil gemacht haben?

Lesen Sie hier alle unsere Bewertungen.

 
 

Schauen Sie sich unsere Bewertungen an.

Auf dieser Seite finden Sie Bewertungen von Menschen, die zuvor ein Boot bei Varen met Sil gemietet haben.

Varen met Sil
4.9
Basierend auf 135 Bewertungen
powered by Google
Jan Ditewig
Jan Ditewig
07:16 17 Jul 24
Een geweldige vakantie gehad op de Samar van Varen met Sil! Goed op weg geholpen, duidelijke uitleg en fijne mensen. Op naar de volgende keer..
Geluksman Chiel van der Linden
Geluksman Chiel van der Linden
10:02 11 Jul 24
Een heerlijk eerlijk schip, de Samar. Bijzonder dat je zo'n fraai stukje boot-historie kunt beleven als huurder.Prachtige vloot heeft Sil, we zijn helemaal verliefd op de elegante Super Favoriten.Goed verzorgd, compleet uitgerust. En een bruisend enthousiaste ontvangst en service door team Sil, Jesse, Felix & Peter.De thuishaven Lunegat ligt ideaal, zowel richting Lauwersmeer als naar 'binnen' richting Friesland en Groningen. En de voorzieningen op deze haven zijn luxe en compleet. Prettige uitvalsbasis dus.Dit was onze eerste keer bij Sil. En zeker weten niet de laatste!Chiel & Myrke
M Bos
M Bos
18:54 08 Jul 24
We hebben een avontuur beleefd op de Sinne, en wat voor een! Bij aankomst in de haven werden we meteen met allervriendelijkst ontvangen. We kregen een uitgebreide en hartverwarmende uitleg over de Sinne. En toen verscheen Kor, onze kapitein en zenmeester van het varen.Wij, de zeilers met ervaring op kielboten, dachten dat we alles wel wisten. Maar toch besloten we wijselijk om een les te boeken voor deze eerste vaart met een platbodem. En wat zijn we blij met die keuze! De instructies waren top en het was duidelijk de verstandigste beslissing voor een onervaren platbodemvaarder.Kor straalde een soort kalmte uit waar je zelf meteen rustig van wordt. Met zijn rustgevende stem en geduldige uitleg voerde hij ons door de geheimen van het varen. Of het nu ging om varen met de motor of de zeilen hijsen, Kor legde het allemaal uit alsof het de eenvoudigste dingen ter wereld waren.Dus, mocht je ooit de kans krijgen om op een platbodem te varen, doe jezelf een plezier en boek die les. Want geloof ons, Kor maakt van jou een ware platbodem zeilgoeroe in no time. Wij hebben genoten, gelachen, en vooral heel veel geleerd. Varen met de Sinne is een ervaring die we iedereen aanraden!
Mariska Masselink
Mariska Masselink
13:58 28 Jun 24
Wij hebben in juni een week gevaren met Moanne…wat een mooie fijne boot, wat hebben we genoten en wat hebben we veel heimwee naar de boot nu! De ontvangst door Jesse was heel fijn. Een uur later waren we met onze teckel op weg naar Dokkum! We hebben daarna aangemeerd in Leeuwarden, Akkrum, Grou en Earnewoude.Lekker drie uurtjes varen en dan aanmeren in een mooie haven, het stadje bekijken, lekker eten en dan vlug terug naar de boot om over het water te kijken…klinkt toch ook geweldig?Volgend jaar gaan we weer, zeker weer met een Super Favorite Kruiser van Varen met Sil, maar dan twee weken!
Jur Van dragt
Jur Van dragt
17:04 26 Jun 24
3 heerlijke dagen met de Moanne gevaren. Bij aankomst werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Heerlijk bootje en het weer was fantastisch 🌞 wij komen zeker terug om een langere vaar vakantie te houden
Liesbeth Raymakers
Liesbeth Raymakers
03:59 24 Jun 24
Super weekend gehad op de stoere Grundel Stoarm! Met een korte uitleg over het zeilplan voeren we met soepel startende motor het Lauwersmeer op.Alles is aan boord, kookgelegenheid, koelkast en zelfs toilet, gezellige zithoek en lekker Fries pakketje als welkom. Aan het Stroperseiland aan Marrekritte steigertje overnacht, perfect om hond Pepsi een rondje te laten lopen.Zaterdag op naar de Engelsmanplaat, na enig puzzelen de zeilen gehesen en de zwaarden laten zakken!Prachtig drooggevallen achter de plaat, beschut en vlak om een mooi rondje te lopen, zonder vogels en zeehonden te verstoren. Het anker hield het prima, twee tijen lang. Zondagochtend voor de wind weer koers naar de Robbengatsluis, waar de grundel zich goed laat manoeuvreren. Met halve wind en een lekker gangetje terug naar de thuishaven, we hebben genoten van deze stoere platbodem!
Heleen Vlot
Heleen Vlot
20:24 23 Jun 24
Voor onze 1e vaarvakantie hebben wij de Mare gehuurd bij varen met Sil. Na een goede uitleg over de besturing van de boot en een klein proefrondje mochten we op pad. Binnen 5 minuten een sluis, maar ook dat ging goed 😉 Hele fijne week gehad en een mooi rondje Friesland gemaakt (Dokkum, Leeuwarden, Grou, Sneek, Earnewoude) en zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk dan wel wat droger weer.
Rob
Rob
15:13 20 Jun 24
Pieter Zwart
Pieter Zwart
09:15 10 Jun 24
Bijzonder om te varen met deze prachtige boot. Met de overige 5 bemanningsleden onvergetelijke dagen gehad en genoten van het zeilen en varen met de Mossel.De avonden gebruikt om de vaarervaringen (onder genot van ) gezellig te evalueren.De Mossel is goed onderhouden en uitgerust om mooie tochten te maken!
Willem Kisjes
Willem Kisjes
20:55 06 Jun 24
We hebben 4 dagen met boot Fenne gevaren. Een leuke boot, die helemal compleet is. Alles is aan boord. Felix heeft ons uitleg gegeven over de boot en tips gegeven over een route. Prima gedaan Felix.Aan boord wachten ons een paar heerlijkheden als welkom. Erg leuk.Het enige minpuntje vonden wij de grote instap om in de boot te komen. Als bijna 70 jarigen konden we dat wel, maar was toch wat lastig.De boot heeft een boegschroef, wat het manoevreren eenvoudig maakt.Team van Sil, bedankt voor deze mooie ervaring.Willem en Tonnie uit Dordrecht
Pieter Grijpink
Pieter Grijpink
09:31 01 Jun 24
Met veel plezier gevaren met de Fenne.Goede instructie, heerlijk schip met een ruime kuip en goede mogelijkheden om het "cabrio"-dak aan het weer aan te passen. Bij een klein technisch probleem was er goede service om dit direct op te lossen. Prima club. Wij komen terug.Pieter Grijpink
Frank Van Vliet
Frank Van Vliet
19:28 28 May 24
Wij hadden voor een weekend de Samar gehuurd. We werden vriendelijk ontvangen en na een duidelijke instructie zijn we naar Dokkum gevaren. Het is een complete boot, schoon en we hebben een heerlijk weekend op het water gehad. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan het team varen met Sil.
Sabine Meis
Sabine Meis
10:08 23 May 24
🅥🅔🅔🅛 - 🅣🅔 - 🅚🅞🅡🅣 Super vriendelijke ontvangst. Onze 2 Galgo's (honden) waren ook van harte welkom. Heerlijk genoten op dit prachtige & goed onderhouden vintage boot.
Eline Hulst
Eline Hulst
19:25 20 May 24
Super leuke ervaring met varen met Sil. En wat een leuke boot is de Jort. Echt genoten.
Easy Sail Jachtmakelaardij
Easy Sail Jachtmakelaardij
17:05 13 May 24
Superleuk bedrijf met een enthousiast team en een prachtvloot. Wil je een boot huren dan is dit een uitstekende keuze.Toptent!
Maarten Vissinga
Maarten Vissinga
08:01 13 May 24
We hebben een erg fijn hemelvaart weekend gehad op de wadden met de LG03. Prachtige stoere schokker met " visserman" lijnen en toch voldoende binnen ruimte. Zeer goed onderhouden, gegarandeerd bewonderende blikken in alle havens waar je binnenkomt. Kan deze boot alleen maar aanraden!
Maaike Vissers
Maaike Vissers
07:31 12 May 24
We hebben een fantastische dag gehad. Jesse was ontzettend aardig en heeft ons top geholpen. De boot was perfecte voor onze middag. We zijn met 8 meiden lekker naar Dokkum gevaren.
Maurice van der Veld
Maurice van der Veld
16:34 10 May 24
Wij hebben gisteren een heerlijk rondje gevaren met Joep! Joep is een oude werkvlet en wordt verhuurd bij Varen met Sil. Erg relaxed en zeer vriendelijk personeel. Goede uitleg gekregen over de boot en de omgeving, voordat wij vertrokken. Klein minpuntje is dat er maar 2 bankjes en geen tafeltje aanwezig was zoals het op de foto staat. Maar verder een top boot en een goede locatie om je tochtje op het water te starten.
Berber van der Oord
Berber van der Oord
12:42 10 May 24
Het contact met Sil en collega's was erg prettig. De boot (Mossel) was over het algemeen goed onderhouden, is erg mooi, en vaart fantastisch! Als je de Waddenzee op wilt, is het wel verstandig om zelf de navigatie- en veiligheidsuitrusting even na te lopen (o.a: geen peilkompas of HP33, een deel van de plofvestjes had een rode smelttablet-indicator of geen kruisband, geen joon of rook/lichtsignaal op de greep). Maar in overleg met Sil was veel hiervan op te lossen. Wij komen zeker terug.
Marina de Vos
Marina de Vos
11:57 08 May 24
Super leuke middag gehad met sloep Jort! Het was een prachtige boot, heel mooi onderhouden en makkelijk te besturen. Onze dochters waren helemaal in hun element als kleine kapiteins op het Lauwersmeer. Alles top geregeld, hele prettige ontvangst en goede instructies. Ook de prijs is goed te doen voor zo’n mooie boot waar veel mensen in passen. Kortom een absolute aanrader!
Franka Speijers
Franka Speijers
07:51 04 May 24
Mooi weer, mooie aanlegplaatsen en boot Fenne. Een hele fijne midweek op de Friese meren gehad!
G Postema
G Postema
20:56 17 Oct 23
Marjan Langelaar
Marjan Langelaar
17:00 17 Oct 23
Een fantastische tijd gehad op de Moanne.Wat een vriendelijke ontvangst, fijne uitleg en heerlijk welkomstpakket.Wat een prachtige boot en geweldige ervaring. Friesland is zo idyllisch vanaf het water 🥰Dit gaan wij zeker nog een keer doen.Super bedankt!Patrick & Marjan
Arnold labohm
Arnold labohm
06:26 02 Oct 23
We hebben fijne dagen gehad op de Moanne, zeer vriendelijk ontvangst, met een warm welkom pakketje. De boot vaart prima en de verhuurder altijd bereikbaar. De hoogte van de boot is ideaal voor de lagere bruggen waardoor je op leuke plekjes kan komen.
Jane Stephenson
Jane Stephenson
13:35 18 Sep 23
Wij hadden een super vakantie. Onze eerste evaring met een boot op vakantie. Lobke was een perfect boot voor ons. Elke nacht aangemeerd op een schiterend plek en elke dag de mooi landschap bewonderen. Bedankt en tot volgende keer.
Sarah Leijendekker
Sarah Leijendekker
17:23 11 Sep 23
Sil is heel vriendelijk en ontzettend gastvrij. Hij heeft zelfs zijn vrije zondagmiddag opgegeven om een dubbele boeking op te lossen zodat we alsnog konden varen. Echt top!
Freerk Brinksma
Freerk Brinksma
10:38 11 Sep 23
Mare een prima uitgeruste boot Bij menig verhuurder gehuurd Sil steek met vlag en winpel er bovem uit !!!!!!!
Babeth Krijgsheld
Babeth Krijgsheld
06:36 10 Sep 23
We hebben een super leuke dag gehad op de boot Jort met de hele familie. De omgeving is prachtig en de boot is heel relaxt. Het reserveren en verdere contact was makkelijk. Wij komen nog eens vaker!
Kaatje B.
Kaatje B.
14:02 07 Sep 23
Sil verwelkomde ons al toen we aankwamen. Kregen een andere boot mee omdat de boot die we hadden problemen had. Heerlijk een middag gevaren en bij terug komst was Silke om ons weer op te vangen. Super geregeld en zeker aan te raden. Betere servicd hadden we niet kunnen hebben
Hans Garritsen
Hans Garritsen
06:10 07 Sep 23
De Favorietkruiser, de Moanne, van Sil is ons goed bevallen. Sfeervol, gemakkelijk te besturen, en je kunt in alle rust een hoop zien van Friesland!
O M
O M
19:17 04 Sep 23
Varen met Sil was een geweldige ervaring. We hadden een platbodem geleend en daarmee de Waddenzee over gevaren. Alles was in goede staat, we hadden een uiterst vriendelijke, betrouwbare, attente en altijd beschikbare verhuurder. Bedankt voor de geweldige kans om dit unieke landschap en de Waddenzee te leren kennen.Veel dank aan Sil en Silke en hun team die ons hebben gesteund bij alles wat we nodig hadden.
Merel Jonkheid
Merel Jonkheid
21:13 03 Sep 23
Bovenkant!
Iris P.
Iris P.
19:18 03 Sep 23
Er was wat fout gegaan met onze boeking, maar dat werd super goed opgelost door Sil. Wij komen terug!
geert de smet
geert de smet
11:14 30 Aug 23
Héél plezant. Varen met Mare was fantastisch. Dokkum, Leeuwarden, Sneek, Grou .... wat een ervaring. Wij komen nog eens terug!👍 Nog vermelden dat Jesse ons een fijne rondleiding heeft gegeven op de Mare en mij even getest heeft over mijn vaarkunsten. 😄
Wilma Van Oudenhoven
Wilma Van Oudenhoven
07:42 25 Aug 23
Fijne ontvangst en duidelijke uitleg. We hebben genoten van ons ochtendje op het water. Bij terugkomst appje gedaan en Jessy was er met een paar minuten.Voor herhaling vatbaar.
Jesse Bouwman
Jesse Bouwman
09:31 24 Aug 23
Super bedrijf! aandacht voor de klanten en mooie variatie aan klassieke boten (sloepen,platbodems,kruisers) een aanrader wat mij betreft 👍
Arie en Johanna de kreij
Arie en Johanna de kreij
08:31 24 Aug 23
Een heerlijke middag gehad.Goede uitleg gehad.Komen zeker een keer terug.Was echt genieten.Een middag was eigenlijk te kort
Benny Harms
Benny Harms
13:01 19 Aug 23
Super mooie boot met veel ruimte. We zijn naar Dokkum gevaren. Is echt een aanrader. Geslaagde dag. Is voor herhaling vatbaar.
Barry Tempelaars
Barry Tempelaars
14:16 18 Aug 23
Mijn zoon en ik hebben het hartstikke naar ons zin gehad. We hadden de boot de “Mare” gehuurd van maandag tot en met donderdag en we hebben heerlijke dagen gehad. De boot ziet er fantastisch uit en vaart heel fijn. De mensen van Varen met Sil zijn hartstikke vriendelijk(Jesse super bedankt voor je kennis, je kunde en je vriendelijkheid). De omgeving is prachtig. Een absolute aanrader!
Broer van der Wal
Broer van der Wal
12:20 17 Aug 23
We zijn een dikke week met de boot Mare op vakantie geweest. Heerlijk over de Fryske wateren, relaxt, kunnen genieten. De boot is super compleet en heel handig in gebruik. Je kan koken, naar het toilet en alle spullen om ook buitenboord te zitten zitten erin. De boot is redelijk gemakkelijk te besturen, mede door de boegschroef. Goeie bedden, waar ik met mijn 1.94 prima kan liggen.We hebben in dorpjes gelegen, in jachthavens maar ook op de bijzonder Marrekrite plekjes, waar je op een eilandje met weinig van doen hebt, echt even niks. En doordat de accu het nog volhoudt, kun je wel gebruik maken van de koelkast of je mobiel even opladen. Maar vooral heerlijk kunnen ontladen met deze boot.Het contact met Varen met Sil was ook erg prettig, simpel, snel en gemoedelijk. Een duidelijke uitleg bij aanvang en prima en gemoedelijke ontvangst bij het inleveren.Een aanrader voor iedereen!
Rudolf W. Poolman
Rudolf W. Poolman
11:10 17 Aug 23