Skip to content

Varen met Farre

Wil je Varen in Friesland of op het wad? Huur onze Farre. Farre is een klassieke Zeeschouw van alle gemakken voorzien. Let op, je hebt wel zeilervaring nodig om Farre te huren.

We zijn druk bezig met het onderhoud en vernieuwen van Farre, hieronder een paar foto’s uit het fotoboek van de vorige eigenaar.

Nieuwe foto's en de juiste inventarislijst worden later toegevoegd

Inrichting

Farre heeft een sfeervolle ruime kajuit, met ruime kombuis. De kombuis is voorzien van een 3 pits fornuis. Er is een toilet aan boord. In de punt heeft Farre twee eenpersoons-bedden. De kuip is voorzien van teak je kunt hier heerlijk ontbijten of een kopje koffie te drinken.

Farre is 8.50 meter lang, 3.10 meter breed en 0.65 meter diep.

Wanneer je Farre wilt huren, nemen wij de tijd om je op weg te helpen. We zullen uitleg geven en samen een stukje varen. Je hebt wel zeilervaring nodig.

Verzekeringen en borg

Farre is All-risk verzekerd met een eigen risico van €525. Bij het huren van Farre betaal je een borg van €400 euro. Deze borg moet voor afvaart betaald worden. Dit kan door het achterlaten van contanten.
Het is ook mogelijk om het eigen risico af te kopen voor 15% van het eigen risico (€95 incl btw).
Je bent dan volledig verzekerd voor schadegevallen die voortkomen uit het varen en manoeuvreren met de boot. Bij het afkopen wordt uitgegaan van goed zeemanschap, bij opzettelijke schade wordt het eigen risico altijd in rekening gebracht.

Farre ligt klaar voor jouw bootvakantie in Friesland in Jachthaven Lunegat
Mocht je meer informatie willen, neem dan contact met ons op!

Verhalen uit onze gastenboeken

logo zonder tekst

Contact

Postadres: Brokmui 37 9101EW Dokkum
Haven: Kwelderweg 1 Kollum
+31 6 19 48 00 97